Geloven met Zeeuwse nuchterheid
< terug naar alle events

De Zeeuwse vrouwendag

De Zeeuwse vrouwendag komt er weer aan!

Na drie jaar kunnen we eindelijk weer een vrouwendag organiseren en we hebben er ontzettend veel zin in! Heb jij ook zin om met veel andere (Zeeuwse) vrouwen bij elkaar te komen, lees dan snel verder wat we voor je in petto hebben.

Thema – Vol verwachting

Ons leven hier op aarde mag vol verwachting zijn van wat God in, met en door ons leven wil doen. Maar kijken we ook verwachtend en verlangend uit naar de wederkomst van de Here Jezus?

Wat kun je verwachten?

Een gave lezing door Wim Grandia, samen zingen onder leiding van Denise Brand en haar band, gezellig een hapje eten en bijkletsen met je vriendinnen of oude bekenden die je tegenkomt. In de pauze kun je lekker shoppen bij de diverse kraampjes. En natuurlijk is het fantastisch om met heel veel andere (Zeeuwse) christenvrouwen bij elkaar te zijn!

Locatie: De Stenge in Heinkenszand

Datum: 23 september vanaf 15.45 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Meld je aan!

Enthousiast geworden? Bestel dan hier je ticket! (€ 35,= voor abonnees, € 42,50 voor niet-abonnees). De prijs van een ticket is inclusief het gehele programma, een drankje bij binnenkomst en een lekkere maaltijd. LET OP: het is niet mogelijk om als abonnee meerdere tickets op jouw naam te bestellen. De korting is namelijk alleen voor onze abonnees bedoeld. Ben je nog geen abonnee, maar wil je wel profiteren van de korting? Meld je dan eerst hier aan als abonnee.