Geloven met Zeeuwse nuchterheid
< terug naar alle events

De Zeeuwse vrouwenloop

<< AANMELDEN VANAF 1 JULI 2021 >>

De Zeeuwse Vrouwenloop komt er weer aan!

Eindelijk kunnen we weer iets organiseren en we hebben er ontzettend veel zin in! Op 25 september 2021 is het zover: dan lopen we met elkaar de Zeeuwse Vrouwenloop, ons jaarlijks terugkerende sportieve event. We lopen een prachtige route die ons vanaf Zoutelande voert door Westkapelle langs mooie paadjes, kreken, duinen en de zee. Je hebt dit jaar de keuze uit drie afstanden, namelijk 12, 16 of 22 kilometer (je hoeft dit niet van tevoren aan te geven, je kunt op de dag zelf nog kiezen welke afstand het wordt). Je kunt starten tussen 08.00 uur (voor de vroege vogels) en 13.00 uur (voor de uitslapers). De route kun je dus beginnen op een tijd die voor jou het beste uitkomt. Het is een route met veel vrijheid, dus we verwachten je niet op een bepaalde tijd weer terug, je bent vrij om lekker in je eigen tempo te wandelen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de route in een keer te lopen. Maar de route is deze keer zodanig uitgestippeld dat het naast het wandelen nog veel meer moois en leuks biedt. Dus wij zouden zeggen: neem vooral je tijd voor deze wandeltocht met de echte Zij en Zeeuws touch!

Waarom deze wandeltocht?

Als je aan de Zeeuwse Vrouwenloop meedoet staan gezelligheid, lekker sportief bezig zijn en een prachtig stuk van Zeeland ontdekken voorop. We vinden het belangrijk om met dit sportieve event vrouwen samen te brengen. Je kunt de tocht heel goed alleen lopen, gezellig met je vriendinnen of neem eens heel iemand anders mee, zoals bijvoorbeeld je collega of buurvrouw. Naast een ontspannen wandeltocht willen we met de Zeeuwse Vrouwenloop ook aandacht vragen voor ons goede doel, dit jaar is dat het Scharlaken Koord. Zij helpen de vrouwen die willen stoppen met hun werk als prostituee, maar voor wie dat zonder steun niet mogelijk is. Wij willen samen als Zeeuwse vrouwen hier aandacht voor vragen en nee zeggen tegen gedwongen prostitutie. Het geld wat we met elkaar ophalen gaat naar de uitstapprogramma’s van het Scharlaken Koord (kijk voor meer info op https://www.thdv.nl/). Bij het bestellen van je ticket kun je gelijk aangeven op welke manier je wilt sponsoren. Voel je niet verplicht om dit te doen, maar geef wat je kunt missen en geef met je hart!

Meld je aan!

Enthousiast geworden? Bestel dan vanaf 1 juli je ticket! (€ 15,00 voor abonnees, € 20,00 voor niet-abonnees). Ben je nog geen abonnee, maar wil je wel profiteren van de korting? Meld je dan eerst hier aan als abonnee.