10-jarig jubileum

10-jarig jubileumfeest

Zij en Zeeuws 10 jaar!

December 2019 bestaat Zij en Zeeuws 10 jaar! Reden voor een feestje! Ben jij er ook bij?

Thema: Sprong in het diepe

Programma

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons feestje! Officiële start programma om 17.00 uur en om 22.00 uur gaan we weer huiswaarts.

Leuk! Veel medewerkers van Zij en Zeeuws zijn er ook bij en kun je in levende lijve ontmoeten. Maak kennis met jouw favoriete columnist, laat je adviseren door ons metamorfoseteam, ga in gesprek met de redactie en laat je inspireren door ons team!

Bij een feestje hoort samen zingen er natuurlijk ook bij! Zing uit volle borst mee met je favoriete liederen tijdens de meezingtoptien!

En last but nog least: om het feest compleet te maken hebben we Reyer en LEV uitgenodigd!

Maar natuurlijk is het feest pas echt compleet als jij erbij bent! Daarom ben je van harte welkom op 29 november in de Stenge in Heinkenszand!

———————————————–

Kosten

We proberen onze evenementen zo voordelig mogelijk te houden en dit is mogelijk door de steun van onze abonnees. Ben je nog geen abonnee, dan ben je ook van harte welkom, maar vragen we wel een extra bijdrage. Natuurlijk kun je ook abonnee worden en direct profiteren van de voordelige ledenprijs voor dit evenement. Dit kun je bij het bestellen van je ticket gelijk aangeven.

10 euro voor abonnees, 29,95 euro voor niet-abonnees (excl. 2,50 reserveringskosten, eten en drinken zijn voor eigen rekening).

Meld je hier aan. LET OP: maximaal 1 ticket per persoon te bestellen. Met meerdere personen komen? Gezellig, maar ieder even apart aanmelden.