Ladies Night

VOLGEBOEKT! HET IS NIET MEER MOGELIJK EEN KAARTJE TE BESTELLEN

 

De Zij en Zeeuws Ladies Night  is een heerlijk avondje uit met je vriendin(nen), je dochter, je moeder, je collega’s of je buurvrouw! We kijken met elkaar naar een mooie film en na afloop kun je gezellig nog even nakletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Film: ‘Unconditional’: Hoe het ongeluk van de een, levensreddend voor de ander kan zijn, zie je in de film UNCONDITIONAL. Samantha’s leven ligt in puin, haar man is vermoord en ze ziet geen uitweg meer. Op het moment dat ze zichzelf van haar leven wil beroven hoort ze een kind schreeuwen om hulp. Door de schreeuw om hulp te beantwoorden ontmoet ze ‘papa’ Joe, haar vroegere schoolvriend. Zijn naastenliefde brengt Samantha terug naar de onvoorwaardelijke liefde van God. Een hartverwarmende film over hoe God door mensen hoop in de wereld kan brengen.

Deze film kun je ook zien als een mooie voorbereiding op de Zeeuwse Vrouwendagen, waarbij het thema ‘vergeving’ centraal zal staan.

Wanneer: donderdag 1 maart 2018
Locatie: DaVinci Cinema, Da Vinci plein 2 te Goes
Tijd: inloop v.a. 19.30 uur. De film start om 20 uur.
Kosten: 16 euro (excl. 2,50 euro reserveringskosten) voor abonnees of 18 euro (excl. 2,50 euro reserveringskosten) voor niet-abonnees
Inclusief: Drankje bij binnenkomst en hapje/drankje na afloop zodat je nog even gezellig na kunt praten.