Zij en Zeeuws presents: LADIESNIGHT

Donderdag: 21 februari 2019

Een leuk avondje uit samen met je vriendin, moeder of zus? Kom dan naar de ladiesnight van Zij en Zeeuws! Een mooie film, lekker drankje, leuke goodiebag en na afloop gezellig nakletsen in de sfeervolle foyer zijn de ingrediënten van een geslaagde avond!

De prachtige christelijke Amerikaanse dramafilm ‘October Baby’ vertelt het ontroerende verhaal van Hannah. Als eerstejaars student lijdt zij aan epilepsie, astma en depressie. Als ze op het punt staat haar theaterdebuut te maken op de universiteit stort ze hierdoor in op het podium. De psycholoog constateert hierna dat Hannah last heeft van het gevoel dat ze altijd ongewenst is. Hannah gaat op zoek naar waar dit gevoel vandaan komt en komt erachter dat ze geadopteerd is. Haar echte moeder had haar bijna geaborteerd. Na deze ontdekking ervaart Hannah een groot aantal verschillende emoties van verwarring, tot woede en wanhoop. Als ze hierover praat met haar vriendin Jason besluit ze om op zoek te gaan naar haar biologische moeder om op deze manier antwoorden te vinden op haar vragen. Een must see!

Trailer https://www.youtube.com/watch?v=BNJDpiSxpAA

Locatie
DaVinci Cinema, Da Vinci plein 2 te Goes

Kosten
19,50 euro voor abonnees of 22,50 voor niet-abonnees

Tijd
Inloop v.a. 19.30 uur. De film start om 20.00 uur. Na afloop gelegenheid om gezellig na te kletsen in de sfeervolle foyer.

Inclusief
Drankje bij binnenkomst, lekkernij voor bij de film en een leuke goodiebag.

Schrijf je hier in