Zeeuws Vrouwenweekend

Voeten in het zand, wind door de haren, hoofd in de wolken…

Dat is het Zeeuwse Vrouwenweekend. Maar het is meer dan dat! Ben jij op zoek naar rust, tijd voor jezelf en quality time met vriendinnen, maar wil je vooral tijd met God doorbrengen? Dan is dit weekend echt iets voor jou!

Thema: Vruchtbaar leven

Centraal dit weekend staat Johannes 15 over de wijnstok en de ranken. We gaan met elkaar ontdekken hoe mooi de verbondenheid met Jezus is, wat het betekent om gesnoeid te worden door de Vader en hoe we blijvende vrucht kunnen dragen. Jezus benadrukt heel sterk dat bidden en geloven alles met elkaar te maken heeft. In vers 16 staat: ‘Wat je de Vader in Mijn naam vraagt, zal Hij je geven.’ We gaan proberen te begrijpen wat de woorden van Jezus betekenen, toen en nu.

Spreker: Ron van der Spoel

Optreden van Vocalgroup Filiae

Datum: 31 januari tot en met 2 februari 2020

Locatie: Hof Domburg

Programma

Vrijdag 31 januari

18.30 uur – een gezellige start van het weekend met een heerlijk toetjesbuffet.

20.00 uur – intro thema/lezing 1 door Ron van Spoel: Verbonden met Jezus

Zaterdag 1 februari

10.00 uur – Lezing 2 door Ron van der Spoel: gesnoeid door de Vader

Middag vrij te besteden – Hof Domburg ligt pal achter de duinen en naast het pittoreske Domburg, dus wat denk je van een heerlijke strandwandeling of een bezoek aan de gezellige kustplaats?

20.00 uur – Optreden vocalgroup Filiae. Vier muzikale zussen treden samen op in een avondvullend programma waarin gelachen en verteld wordt over de leuke en minder leuke dingen uit het leven.

Zondag 2 februari

10.00 uur – Lezing 3 door Ron van der Spoel: Best Friends Forever

Aansluitend gezamenlijke afsluiting met koffie/thee en een broodje.

P.S. Als je verblijft op het park, kun je natuurlijk nog lekker tot maandag blijven.

Kosten

We proberen onze evenementen zo voordelig mogelijk te houden en dit is mogelijk door de steun van onze abonnees. Ben je nog geen abonnee, dan ben je ook van harte welkom, maar vragen we wel een extra bijdrage. Natuurlijk kun je ook abonnee worden en direct profiteren van de voordelige ledenprijs voor dit evenement. Dit kun je bij het bestellen van je ticket gelijk aangeven.

Abonnees: toegangsticket voor € 95,= en niet-abonnees toegangsticket voor € 135,=:  (excl. € 2,50 reserveringskosten). Hiermee heb je toegang tot het hele programma zoals hierboven beschreven. Het eten en drinken buitenom het programma is voor eigen rekening, evenals de eventuele overnachtingskosten.

Kom ook!

Heerlijk een paar dagen er tussenuit in een prachtig vakantiepark aan zee! Wij zorgen voor een mooi programma met tussendoor voldoende tijd voor ontspanning. Je kunt ervoor kiezen of je overnacht in een gezellig vakantiehuisje op het vakantiepark of dat je thuis slaapt. Aan jou de keus!

BESTEL HIER JE TOEGANGSTICKET. LET OP: maximaal 1 toegangsticket per persoon te bestellen. Met meerdere personen komen? Gezellig, maar ieder even apart aanmelden.

——————————————————————————————————————————————–

Overnachting op het park (optioneel)

Vakantiepark Hof Domburg hanteert speciaal voor Zij en Zeeuws voordelige prijzen voor de huisjes tijdens dit weekend! Reserveer je huisje door een mail te sturen naar zijenzeeuws@live.nl. Het huisje kan op naam van 1 persoon (= de contactpersoon) worden geboekt. Geef in de mail duidelijk aan welke accommodatie je wilt reserveren, met hoeveel personen je komt en de namen van die personen. Wij geven vervolgens deze gegevens aan Hof Domburg door. Hof Domburg zal de factuur aan de contactpersoon versturen.

Bekijk de diverse accommodaties op de website  https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/hof-domburg/

Hieronder de speciale Zij en Zeeuws tarieven voor de diverse accommodaties (deze wijken af van de prijzen die op de website van Hof Domburg staan vermeld).

Prijzen per accommodatie:

Comfort 4a: € 115,=

Comfort 4b: € 130,=

Comfort 5a: € 130,=

Comfort 5b: € 145,=

Comfort 6a: € 180,=

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting à € 1,25 p.p. per nacht