Zeeuws Vrouwenweekend

Voeten in het zand, wind door de haren, hoofd in de wolken…

Dat is het Zeeuwse Vrouwenweekend. Maar het is meer dan dat! Ben jij op zoek naar rust, tijd voor jezelf en quality time met vriendinnen, maar wil je vooral tijd met God doorbrengen? Dan is dit weekend echt iets voor jou!

Thema: Vruchtbaar leven

Centraal dit weekend staat Johannes 15 over de wijnstok en de ranken. We gaan met elkaar ontdekken hoe mooi de verbondenheid met Jezus is, wat het betekent om gesnoeid te worden door de Vader en hoe we blijvende vrucht kunnen dragen. Jezus benadrukt heel sterk dat bidden en geloven alles met elkaar te maken heeft. In vers 16 staat: ‘Wat je de Vader in Mijn naam vraagt, zal Hij je geven.’ We gaan proberen te begrijpen wat de woorden van Jezus betekenen, toen en nu.

Spreker: Ron van der Spoel

Optreden van Vocalgroup Filiae

Datum: 31 januari tot en met 2 februari 2020

Locatie: Hof Domburg

Programma

Vrijdag 31 januari

18.30 uur – een gezellige start van het weekend met een heerlijk toetjesbuffet.

20.00 uur – intro thema/lezing 1 door Ron van Spoel: Verbonden met Jezus

Zaterdag 1 februari

10.00 uur – Lezing 2 door Ron van der Spoel: gesnoeid door de Vader

Middag vrij te besteden – Hof Domburg ligt pal achter de duinen en naast het pittoreske Domburg, dus wat denk je van een heerlijke strandwandeling of een bezoek aan de gezellige kustplaats?

20.00 uur – Optreden vocalgroup Filiae. Vier muzikale zussen treden samen op in een avondvullend programma waarin gelachen en verteld wordt over de leuke en minder leuke dingen uit het leven.

Zondag 2 februari

10.00 uur – Lezing 3 door Ron van der Spoel: Best Friends Forever

Aansluitend gezamenlijke afsluiting met koffie/thee en een broodje.

P.S. Als je verblijft op het park, kun je natuurlijk nog lekker tot maandag blijven.

Kosten

Je reserveert een toegangsticket voor € 95,= (excl. € 2,50 reserveringskosten). Hiermee heb je toegang tot het hele programma zoals hierboven beschreven. Het eten en drinken buitenom het programma is voor eigen rekening, evenals de eventuele overnachtingskosten.

Kom ook!

Heerlijk een paar dagen er tussenuit in een prachtig vakantiepark aan zee! Wij zorgen voor een mooi programma met tussendoor voldoende tijd voor ontspanning. Je kunt ervoor kiezen of je overnacht in een gezellig vakantiehuisje op het vakantiepark of dat je thuis slaapt. Aan jou de keus!

BESTEL HIER JE TOEGANGSTICKET. LET OP: je kunt maximaal 1 toegangsticket per abonnee-adres bestellen. Het is dus niet mogelijk om meerdere tickets op jouw naam bestellen!

——————————————————————————————————————————————–

Overnachting op het park (optioneel)

Vakantiepark Hof Domburg hanteert speciaal voor Zij en Zeeuws voordelige prijzen voor de huisjes tijdens dit weekend! Regel zelf je overnachting op het park Hof Domburg via de website  https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/hof-domburg/

Let op: je kunt je huisje reserveren vanaf 1 augustus!

Hieronder alvast een prijsindicatie voor de diverse accommodaties:

Comfort 4a: € 115,=

Comfort 4b: € 130,=

Comfort 5a: € 130,=

Comfort 5b: € 145,=

Comfort 6a: € 180,=

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting à € 1,25 p.p. per nacht