Zeeuwse Vrouwenconferentie

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november organiseren wij de tweedaagse Zeeuwse Vrouwenconferentie
Locatie: Amadore Hotel Restaurant Arion, Boulevard Bankert 266, Vlissingen
Datum: vrijdag 10 en zaterdag 11 november
Sprekers: Wim Grandia en Cocky Drost
Met op vrijdagavond een verrassing

HET EVENEMENT IS VOLGEBOEKT, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Thema: Liefde verbindt
En wij hebben de liefde die God tot ons heeft, gekend en geloofd. God is liefde en wie in de liefde blijft, blijft in God, en God in hem. 1 Joh. 4:16

God is liefde. Dit is het hart van het evangelie. Gods liefde is onvoorwaardelijk. En daar hebben we het als mensen best moeilijk mee, omdat onze liefde voor elkaar bijna altijd voorwaardelijk is. Ik houd van jou als jij tenminste bent en doet zoals ik graag wil. We kunnen ons niet voorstellen dat God onvoorwaardelijk en grenzeloos van ons houdt. Gods liefde is de bron voor een leven in verbondenheid met elkaar. En dat is vaak moeilijk. We lopen aan tegen elkaars karakters, elkaars vooroordelen, elkaars eigenaardigheden. Vaak raken hierdoor in zowel gezin als kerk relaties verstoord. Alleen door Gods liefde kunnen geschonden relaties weer hersteld worden en kunnen we elkaar vergeven.

De liefde is tegelijk ook een opdracht die gebaseerd is op Gods liefde voor ons. Jezus zegt zelf: U zult de Heere, uw God, liefhebben met heel uw hart, met heel uw ziel en met heel uw verstand. … U zult uw naaste liefhebben als uzelf (Mattheus 22:37-40).

In vier lezingen over twee dagen verspreid wordt het thema verder uitgediept en praktisch gemaakt voor ons eigen leven. Er is gelegenheid om in een klein verband na te praten over de lezingen. Ook is er tijd voor persoonlijke stille tijd, lofprijzing en ontmoeting.

Praktisch
We hebben bewust gekozen voor een tweedaagse conferentie. Even weg uit de dagelijkse sleur, even op adem komen, God ontmoeten, even rust aan de Zeeuwse kust. Het is een ervaring die we niet kunnen uitleggen, het is een ervaring die we iedereen gunnen.

Tijd: vrijdag 10 november ontvangst vanaf 8.30 uur, start programma 09.30 uur tot zaterdag 11 november 16.00 uur.

Kosten
€ 145 p.p. voor abonnees, € 170 voor niet-abonnees (dit is een all-in prijs: overnachting, eten en drinken gedurende twee dagen en een compleet programma, excl. € 2,50 reserveringskosten).

Overnachting
Bovenstaand bedrag is een all-in prijs, inclusief overnachting. We weten uit ervaring dat het een meerwaarde heeft om te blijven overnachten in het hotel, omdat je dan helemaal los kunt komen van je thuissituatie. We hebben daarom ons best gedaan om de prijs zo laag mogelijk te houden. Je boekt standaard een kamer bij je aanmelding. Je hoeft dus niet meer zelf een kamer te reserveren via het hotel, dit doen wij voor je. Mocht je echt niet willen overnachten in het hotel, dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. We kunnen je dan helaas geen goedkoper tarief aanbieden.