Zeeuwse Vrouwenconferentie

Zeeuwse Vrouwenconferentie 2018

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november organiseren wij de tweedaagse Zeeuwse Vrouwenconferentie

Locatie: Amadore Hotel Restaurant Arion, Boulevard Bankert 266, Vlissingen
Datum vrijdag 9 en zaterdag 10 november
Sprekers: Erica Duenk en Esther Vorsterman van Oijen
Met op vrijdagavond een optreden van ‘Op en Top Vrouw’

 

Thema: Leven van genade

Genade is niet het goedpraten van zonden, maar genade is een geschenk van God. Hier hoeven we niets voor te doen! Maar waarom is dit vaak toch zo moeilijk te geloven? Onze eigen trots houdt ons misschien wel tegen. Want is het niet zo dat wanneer je denkt te kunnen leven zonder genade, dat we zelf genadeloos worden naar onze medemensen? We staan deze dagen stil bij wat de kracht van genade is,  hoe we meer genade kunnen ervaren en hoe we hiervan kunnen genieten.

Romeinen 6: 14 Want de zonde zal over u niet heersen. U bent namelijk niet onder de wet, maar onder de genade.

In vier lezingen over twee dagen verspreid wordt het thema verder uitgediept en praktisch gemaakt voor ons eigen leven.  Er is gelegenheid om in een klein verband na te praten over de lezingen. Ook is er tijd voor persoonlijke stille tijd, lofprijzing en ontmoeting.

 

Praktisch

We hebben bewust gekozen voor een tweedaagse conferentie. Even weg uit de dagelijkse sleur, even op adem komen, God ontmoeten, even rust aan de Zeeuwse kust. Het is een ervaring die we niet kunnen uitleggen, het is een ervaring die we iedereen gunnen.
Tijd: vrijdag 9 november ontvangst vanaf 8.30 uur, start programma 9.30 uur tot zaterdag 10 november 16.00 uur.

 

Kosten

€ 175 p.p. voor abonnees, € 210 voor niet-abonnees (dit is een all-in prijs: overnachting, eten en drinken gedurende twee dagen en een compleet programma, excl. € 2,50 reserveringskosten).

Vrouwen voor wie de kosten van deelname een onoverkomelijk probleem zijn kunnen dit van tevoren bij ons aangeven. We zullen dan proberen tot een passende oplossing te komen. Hiervoor hebben we beperkte ruimte beschikbaar. We vertrouwen erop dat je, indien mogelijk, naar draagkracht bijdraagt aan de kosten.

 

Aanmelden

Klik hier voor het aanmeldformulier.