Zeeuwse vrouwendagen

AANMELDEN

Kom naar de Zeeuwse Vrouwendag!

Locatie: De Mythe, Bleekveld 1 in Goes

vrijdag 10 mei: 15.30 uur-21.30 uur, inloop vanaf 15.00 uur

zaterdag 11 mei: 10.00 uur-16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur

Beide dagen hebben een identiek programma, je kunt dus kiezen of je op vrijdag of zaterdag komt.

Thema: Zon, zee en wind

Wie of wat houdt je staande in de stormen van het leven? Ook als het windkracht 10 is? En wat merk je eigenlijk van de Heilige Geest in moeilijke of makkelijke momenten van je leven?

Programma

Een prachtig programma bedoeld om te ontspannen en tot rust te komen. Laat God tot je spreken. We hebben twee inspirerende sprekers die jou meenemen in het thema. Er staat een goede band op het podium die ons leidt in de samenzang. Er is ook tijd voor gezelligheid: bijkletsen met je vriendinnen in de pauze of kom snuffelen bij de diverse standjes. Het eten staat voor je klaar! Wat dacht je trouwens van een speciaal op maat gemaakte muziektheater voorstelling voor vrouwen? Dat klinkt goed toch? Kom jezelf opladen en gun jezelf deze heerlijke dag!

Sprekers

Pieter Both en Lora Kremer

Verder werken aan deze dag mee:

Muziektheater Over Schapen Enzo, zij spelen hun speciaal voor vrouwen gemaakte theaterprogramma ‘Wat ik eigenlijk wil’.

Praiseband the Bridge, zij begeleiden ons tijdens de samenzang.

Praktisch
Kosten: abonnees 29,50 euro, niet-abonnees 35,50 euro (incl. koffie/thee en iets lekkers bij aankomst en een lekkere maaltijd).

Parkeren

Je kunt je auto parkeren in Parkeergarage Centrum (Westwal).

Groos op joe

Vind je het leuk om op de Zeeuwse Vrouwendag tijdens een speciaal Groos op joe-moment je vriendin, je moeder, je zus of je dochter in het zonnetje te zetten? Dan is het nu je kans! Wat moet je doen? Stuur voor donderdag 2 mei een mail naar zijenzeeuws@live.nl. Vermeld daarbij waarom diegene zo bijzonder is en welke dag jullie aanwezig zijn.

Aanmelden
Meld je hier aan