Zeeuwse vrouwendagen

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 organiseren wij de Zeeuwse Vrouwendagen.

Locatie: Levensbron in Goes, Mansholtlaan 1
vrijdag 6 april: 15.30 uur-21.30 uur, inloop vanaf 15.00 uur
zaterdag 7 april: 10.00 uur-16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur

Thema: Vergeven maakt vrij

Sorry zeggen dat is iets,
dat vind ik niet zo fijn,
Sorry zeggen is niet leuk,
het kan zo moeilijk zijn.

Woorden van een kinderlied, die je vast wel herkent: sorry zeggen is niet zo makkelijk. Maar als je de stoute schoenen hebt aangetrokken, lucht dit vaak wel op.

Je hoort weleens: je moet anderen vergeven, want God heeft jou ook vergeven. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en het kan soms echt een worsteling zijn. Als het al zo moeilijk is om sorry te zeggen, laat staan dat je dan iemand kunt vergeven die je in jouw ogen onrecht heeft aangedaan.

God nodigt je uit om je zorgen en lasten aan hem te geven. Loslaten. Vergeven. Dat is geen gemakkelijk of snel proces. Dat vraagt God ook niet van je. Hij verlangt er naar je Zijn liefde en bevrijding te geven.

Sprekers
Sarianne van Dalen weet uit eigen ervaring dat vergeven een grote worsteling kan zijn, maar ook hoe waardevol en krachtig het is als je kan vergeven. Ze groeide op in een gebroken gezin en kwam op haar 14e terecht in een liefdevol pleeggezin, waar ze Gods liefde leerde kennen. Sarianne verzorgt lezingen en workshops en organiseert kloosterweekenden. Vorig jaar is haar eerste boek uitgekomen: Leven met aandacht.

Gert Hutten
Gert is predikant van de Koepelkerk in Arnhem. Daarnaast is hij algemeen directeur van Stichting Tot Heil des Volks. Hieronder valt ook het Scharlaken Koord, ons goede doel voor 2018/2019. Vanuit zijn werk zal hij ons meer vertellen over Gods bevrijdende liefde.

Verder zullen aan deze dag meewerken:

TimZingt
TimZingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst en zal een speciaal voor de Zeeuwse Vrouwendag samengesteld optreden geven.

Praiseband ‘the Bridge’, die ons begeleidt tijdens de samenzang.

Praktisch
Kosten: abonnees 23,00 euro, niet-abonnees 28,00 euro (excl. 2,50 euro reserveringskosten, incl. koffie/thee en iets lekkers bij aankomst en een lekkere lunch tussen de middag).

Aanmelden
Meld je hier aan voor de vrouwendag (let op: het is niet mogelijk om meerdere personen op 1 aanmeldformulier aan te melden, dus vul per persoon 1 formulier in)

 

Terugblik 2017
Bekijk op deze pagina het filmpje en foto’s van 2017 en beluister de lezingen.