Geloven met Zeeuwse nuchterheid

Het kan zijn dat een product niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om het product naar ons terug te sturen. Met uitzondering van losse tijdschriften, abonnementen en tickets voor een evenement.

Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht is het wel belangrijk dat het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd wordt. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst naar ons terug te sturen, vergezeld van het volledig ingevulde retourformulier (je kunt het formulier downloaden via onze website). Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort. De kosten voor het terug sturen van jou naar ons zijn wel voor eigen rekening. Kijk voor de tarieven op de website van PostNL. Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien ze zichtbaar gelezen of beschadigd zijn.

Is de verpakking of het product bij aankomst beschadigd maak er dan een foto van en neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via zijenzeeuws@live.nl. Dan zoeken we naar een passende oplossing.

Levertijd en verzenden

We streven ernaar om je bestelling binnen 5 werkdagen bij je af te leveren.

Verzendkosten

Alle vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten.